> nieuws

Nieuws

 
18 februari 2019

Fotoproject "Geef mij nu je angst"

In een serie van verschillende bijeenkomsten (zie voor de data de flyer en/of de agenda) worden de deelnemers aan het project uitgenodigd zich te verdiepen in het thema: ‘Geef mij nu je angst’. Uiteindelijk worden mensen uitgenodigd het thema uit te beelden op een foto. Van de beste inzendingen wordt een tentoonstelling samengesteld die zichtbaar zal zijn in inloophuis de Ruimte, en gedurende de maand juli 2019 in het Gemeentehuis in Almere. De bijeenkomsten zijn verschillend van aard en naar keuze toegankelijk voor wie er zin in heeft. Deelnemers mogen ook alleen een foto insturen.

Een jury zal de inzendingen anoniem beoordelen en vooral kijken naar de manier waarop het thema is verbeeld. Er wordt één winnaar gekozen + een aantal eervolle vermeldingen. Deze foto’s worden afgedrukt op aluminium en tentoongesteld. De winnaar krijgt de afdruk cadeau met een toepasselijk boek.

‘Geef mij nu je angst’ is het jaarthema van doopsgezinden in 2018/2019. Een actueel thema in een onrustige wereld. Angst is een obstakel op het pad naar vrede. Waar komt angst vandaan? Waar ben je bang voor? Wat doet angst met je leven? Kun je iets tegenover angst zetten? Met het project willen we deelnemers verbinden vanuit de veronderstelling dat je elkaar beter begrijpt wanneer je weet waar de ander bang voor is’ We hopen een gesprek op gang te brengen en zo bij te dragen aan een Almere waarin mensen vreedzaam met elkaar omgaan.

Het project wordt georganiseerd door de Doopsgezinde Gemeente Almere in samenwerking met Inloophuis de Ruimte. Het is bedoeld voor inwoners van Almere, buurtbewoners van de Stedenwijk, bezoekers en medewerkers van het inloophuis en leden van de DGA.


Terug
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Almere
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl