> nieuws

Nieuws

 
19 december 2020

bericht uit de kerkenraad

Hoewel het formeel is toegestaan om als kerk fysiek bij elkaar te komen voor kerkelijke bijeenkomsten doen we dit niet gedurende de komende weken van de lockdown. Wij willen voor niemand een verhoogd risico op besmetting nu de verspreiding van Corona weer zo om zich heen grijpt. Tot 19 januari zijn alle vieringen en activiteiten daarom alleen online te volgen. 
Na de persconferentie van 12 januari zal de Kerkenraad besluiten hoe we na de 19e verder gaan. 

Het worden zware weken voor velen onder ons. Zeker met de feestdagen er tussen. Juist nu is de advent meer dan symbolisch. Er komt een betere tijd. Houd hoop en moed. 
Het is de komende periode ook belangrijk om elkaar op andere manieren te blijven ontmoeten. Kom naar een online viering of activiteit, bel of mail eens met elkaar. Een persoonlijk contactmoment is altijd waardevol. 
Is er behoefte aan persoonlijk contact met (iemand uit) de gemeente buiten de activiteiten om en heb je daarvoor niet zelf de ingang neem dan contact op met de Kerkenraad. We respecteren daarbij natuurlijk de privacy, maar bemiddelen kunnen en mogen we altijd. 

Mocht dit vragen oproepen neem conctact op met iemand uit de Kerkenraad. 


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Almere
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl